Live Events

This is the time to make every moment count. We invite you to join our tribe through these events- curated and selected to help you live your best life. From Motivational Mondays to Serene Sundays, you can have a week where you Keep it 100.

Say Something: 
Keeping it 100 Conversations

Annalisa Enrile, Renee Smith-Maddox, Melissa Singh, & Gabbie Aquino-Adriatico


Fridays at 4:00pm PST

Choose Happy with Dani

Dani Robertson

Tuesdays and Thursdays at 8:00am PST

The Awakened Woman's 
Workshop

Annalisa Enrile

Thursdays at 6:00pm PST

Weekdays Live Events Schedule

All events are scheduled in Pacific Standard Time.

 Coming Soon
(1 hour)

Office Hours
An hour of support for
women in higher education.

Annalisa Enrile & 
Gabbie Aquino-Adriatico

Weekly

Coming Soon
(1 hour)

Mentoring in the Moment
Conversations with thought
leaders and changemakers.

Renee Smith-Maddox

Weekly

Coming Soon
(1 hour)

Choose Happy with Dani
Movement, inspiration, and soul.

Dani Robertson

Weekly
Starting June 1st

Coming Soon
(1 hour)

Meditation with Melissa
Practice mindfulness and learn tools to achieve mental clarity.

Melissa Singh

Weekly

8:00am – 9:00am 
(1 hour)

Choose Happy with Dani
40-min total body HIIT workout focused on building muscle,
burning fat and helping you
level up in all ways mind, body & Spirit. An optional 10-minute guided meditation will follow.

Dani Robertson
Email to sign up and to
get zoom link.

Donation via Venmo or Cashapp
for $20 at @daninirvana

Weekly


Coming Soon
(1 hour)

Cooking Lesson
This lesson will feature fun and simple recipes for food lovers out there.

John Deyto

Weekly

6:30pm - 7:30pm 
(1 hour)

Virtual Support Group for
Essential Workers

Sign ups until May 20th
$15/session
Email directly to sign up.

Teresa Ejanda-Sano


Weekly
Starting May 27th

7:00pm – 8:00pm 
(1 hour)

Distance Reiki
A session that uses energy and connects individuals.

Jillian Barba
Instagram Live: beverlyhillsreiki

Weekly

7:00pm – 8:00pm
(1 hour)

Interviews with
Femme Futurists

A collection of compelling conversations with Nancy Giordano and the thoughtful women actively shaping our world.

Femme Futurists Society

Coming Soon
(1 hour)

HERstory Lessons
Writing group
Email directly to sign up.

Annalisa Enrile

Weekly 

Coming Soon
(1 hour)

Story Time
Story time for kids of color
focusing on culture, empowerment,
and current events.

Melissa Singh

Weekly 

Coming Soon
(1 hour)

Sister Scholars:
Women Power
Women of color make up a small percentage of doctoral students and graduates. This monthly group will be a talking circle will provide support, championing and a network for women of color with doctorate degrees as they navigate through a myriad of challenges. Groups will be limited to 8 people in each talking circle.

Annalisa Enrile &
Gabbie Aquino-Adriatico

Monthly
Starts July 29
Email to sign up.

8:00am - 9:00am
(1 hour)

Choose Happy with Dani
40-min total body HIIT workout focused on building muscle,
burning fat and helping you
level up in all ways mind, body & Spirit. An optional 10-minute guided meditation will follow.

Dani Robertson
Email to sign up and to
get zoom link.

Donation via Venmo or Cashapp
for $20 at @daninirvana

Weekly

11:00am - 12:00pm 
(1 hour)

Healing Power of Positive Thinking
Panel includes experts of mindful innovation, meditation, laughter yoga, etc.

Murali Nair
Wahaj Bokhari
Emmapreet Bal

Weekly

1:00pm - 2:30pm 
(30 min)

Girl Power:
Understanding Trafficking

Join this group that will launch a five part series on issues that focus on being a girl in the 21st century. Groups will be limited to 8 girls between the ages of 10-12.
Please email: annalisaenrile@icloud.com to reserve your space!
Join this group that will launch a five part series on issues that focus on being a girl in the 21st century. Groups will be limited to 8 girls between the ages of 10-12.
Please email: annalisaenrile@icloud.com to reserve your space!

Annalisa Enrile

Weekly

3:00pm - 3:30pm 
(30 min)

Trauma Informed Yoga
for Kids 10 & Up
This 30 minute yoga session will be a combination of flow and stretch.
Open to all levels of practice.

Gabbie Aquino-Adriatico

Weekly

6:00pm-7:00pm 
(1 hour)

The Awakened Woman Workshop
The sisterhood continues - we will be reading All About Love by bell hooks. This is a safe space where we share our stories, our dreams, and create magic to share with the world. 

Annalisa Enrile

Weekly

12:00pm - 1:30pm
(90 minutes)

CommUNITY Building
Virtual Retreat

PW: 613-845-4320
This is a virtual community where we can tap into our own consciousness and resilience and find innovative ways to stay present, and thrive under stressful circumstances. 

Dr. Sirena Pellarolos & 
Shirley Aldana, MSW

Weekly

4:00pm - 4:30pm 
(30 Minutes)

Say Something: Keeping it 100 Conversations
100 conversations with guest speakers who discuss current events and how we keep it 100 during this time.

Keeping it 100 Team

Weekly

4:00 pm - 5:00pm 
(1 hour)

Yoga Nidra
Yoga Nidra is a guided meditation practice that has the power to transform, heal and rejuvenate you at your core levels. This inspired practice will awaken your whole self, allowing you to uncover your inner bliss, release limiting beliefs, experience freedom, and to live up to your fullest potential.

Sydney Cutler, MSW
Zoom ID: 918-175-8779
PW: 895326

Weekly

Coming Soon
(30 Minutes)

Happy Hour
Join us for a time of connection
and social fun!

TBD

Weekly

9:00am - 10:00 am
(1 hour)

Buddhist Service
A mindfulness practice center and monastic training center founded by the Vietnamese Buddhist monk, author, and peace activist, Thich Nhat Hanh (Thay).

Deer Park Monastery

Weekly

7:00pm - 8:00pm
(1 hour)

Distance Reiki
A session that uses energy and connects individuals.

Jillian Barba
Instagram Live: beverlyhillsreiki

Weekly

9:00am – 10:00am
11:30am-12:30pm
 
(1 hour)

Agape Service
Dr. Michael Bernard Beckwith founded Agape as a local and global trans-denominational spiritual “center” because this terminology best describes the inclusiveness and diversity for which Agape is known and respected.

Agape

Weekly

7:00pm-8:00pm
(1 hour)

Interviews with
Femme Futurists
A collection of compelling conversations with Nancy Giordano and the thoughtful women actively shaping our world.

Femme Futurists Society

5:00pm-6:00pm Spanish
7:00pm-8:00pm English 
(1 hour)

Catholic Masses
With the suspension of public celebrations of the Eucharist in the Seattle Archdiocese, Christ Our Hope Catholic Church will celebrate Mass on Facebook LIVE each and every Sunday at 8:30 AM, 5 PM (español) and 7 PM featuring scripture, homilies, liturgical music and information about times when the Church will be open during the week for prayer and reflection.

Catholic Mass

Weekly

8:30am - 9:30am
(1 hour)

Surviving Covid-19
Rhonda Sciortino survived abandonment, abuse, poverty, and homelessness, and used the lessons she learned through those painful experiences to create personal and professional success. Through her writing and speaking and YOUR REAL SUCCESS community, and the LOVE IS ACTION COMMUNITY INITIATIVE, she attempts to help others mine their lessons and create their own success.

Rhonda Sciortino

Ongoing

30 minutes

Knitting & Mindfulness
This creative mindfulness practice uses knitting as a tool to help anxiety and depression.

Brooke Diamond

1 hour

Now & Next Speakers Series
A weekly digital gathering, the Now & Next Speakers Series will feature movement leaders and opinion shapers sharing best practices, presenting new research, and exploring innovative ways to make the anti-trafficking movement more effective.

World Without Exploitation

10 minutes

DIY Mask
Learn how to create your own
cloth mask at home.

Aoife

45 minutes

Our Stories Matter
Our Stories Matter centers on healing through activism, art, poetry, film, music, breath, movement, and more! Because right now, sharing our stories, matters more than ever.

Trauma Informed LA

5 minutes

Youth March for Black Lives
On June 27th, our youth marched
for black lives from USC to the California African American Museum. This event was organized by Dr. Diandra Bremond and 
Dr. Annalisa Enrile.

Keeping it 100 Solutions
Brotherhood Crusade
Crete Academy
Lakers Youth Foundation
USC Suzanne Dworak-Peck School of Social Work